Meteen naar de inhoud

MoodleMoot Benelux 6 oktober 2020 gaat Online

Als Stichting Mnet Benelux hebben wij ons zelf een missie gegeven: Elk jaar een officiële Nederlandstalige MoodleMoot organiseren. Het corona virus leek deze missie in de weg te staan en organiseert daarom op 6 oktober a.s. de MoodleMoot Benelux Online.


Het Corona virus houdt ons alle bezig. Als Stichting Mnet Benelux volgen wij deze ontwikkeling en met name het beleid van onze regering.

We hebben goed gekeken naar in hoeverre het voor ons als stichting haalbaar is om deze onzekere tijd een bijeenkomst te organiseren. Doorslaggevend was eigenlijk het nieuws van Moodle Hoofkantoor om een MoodleMoot Global Online in juli 2020 te organiseren.

We hebben dan ook besloten om de MoodleMoot Benelux dit jaar Online te organiseren. Uiteraard vinden we dit jammer, want we hadden jullie graag de eerste keer face-to-face willen ontmoeten.

Om onze missie nog meer kracht bij te zetten, kun je ons als Stichting ook vinden tijdens de MoodleMoot Global Online op dinsdag 7 juli a.s.

Waar wij om 11:00 uur een Nederlandstalige ronde tafel sessie verzorgen. Met als tafelheer Arnout Vree, en als onder andere Kees Koopman van EduSparx.

MoodleMoot Benelux Online programma

Samen met de programmacommissie hebben wij gekeken of het mogelijk is om ons programma om te zetten naar een “online” programma. Alle sprekers hebben hierover bericht ontvangen en zodra ze bevestigen worden ze toegevoegd aan het programma.

Inschrijven kan tot 5 oktober, maar mis de Early-bird actie niet!

Tot 25 september a.s. loopt onze early-bird actie, de inschrijfkosten zijn € 45,- per persoon.

Uiterlijk 1 week voor het evenement ontvang je van ons de inloggegevens tot het online platform.

Op deze omgeving kun je niet alleen op dag zelf de presentaties live volgen. We maken hiervoor gebruik van BigBlueButton.

Kun je een sessie niet bijwonen? Geen enkel probleem. Het online platform blijft tot aan de MoodleMoot Benelux 2021 voor je open, waardoor je alle presentatie op je gemak kan bekijken.

En uiteraard gebruik kan maken van onze netwerkmogelijkheden!

Steun onze missie en wordt direct donateur.

Bij inschrijving kun je direct registreren als donateur van de Stichting Mnet Benelux. Donateurschap is 1 jaar geldig, en geeft recht op 10% korting op het volgende evenement. Op onze website kun je meer lezen over ons donateurschap.