Meteen naar de inhoud

Stichting Mnet Benelux aanwezig op de MoodleMoot Global Online

Het Corona virus heeft er voor gezorgd dat over de hele wereld allerlei evenement zijn geannuleerd. Dit geldt ook voor verschillende MoodleMoots. Als antwoord hierop organiseert Moodle Hoofdkantoor van 6 tot 10 juli a.s. de MoodleMoot Global Online.

De MoodleMoodle Global Online is een 5 daags online evenement, waar de wereldwijde Moodle gemeenschap samen komt. Het evenement belooft een diversiteit aan presentaties, sessie en samenkomsten. Niet alleen in de Engelse taal, maar ook in het Spaans, Duits, Chinees, Nederlands en Frans.

Als bestuur vinden wij dat gezien onze missie dat de Stichting Mnet Benelux hier niet in ontbreken. Daarom verzorgen wij in overleg met de organisatie van de MoodleMoot Global onze op dinsdag 7 juli a.s. om 11:00 uur een Nederlandstalige ronde tafel sessie.

Aan tafel vind je: Arnout Vree als tafelheer met als gasten onder ander Kees Koopman van EduSparx.

Hou onze website goed in de gaten, want in de komende weken doen wij ons uiterste best om nog 2 tafelgasten uit te nodigen.

Is er iemand die jij graag aan tafel ziet? Stuur dan een mailtje naar gemma@mnet.nl óf reageer op ons twitter bericht!


Stichting Mnet Benelux is een non-profit organisatie met als doel het promoten van het open source leermanagementsysteem Moodle.

Onze missie is: ‘Elk jaar een officiële Nederlandstalige MoodleMoot organiseren voor de Nederlandstalige Moodle gemeenschap in de Benelux regio‘.

Op 6 oktober a.s. organiseren wij de MoodleMoot Benelux 2020 Online. Ga naar onze website voor meer informatie.