Meteen naar de inhoud

Terugblik MoodleMoot Benelux 2020

Afgelopen dinsdag vond de allereerste MoodleMoot Benelux Online plaats met totaal 91 deelnemers.

Als voorzitter en medeoprichter kan ik alleen maar trots zijn op hetgeen dat we neergezet hebben. Uiteraard was het even spannend om van een fysiek naar online evenement te gaan en gaf dit met name wat programma-technische uitdagingen.

Het was een vol programma, met inspirerende lezingen vanuit de Nederlands -en Vlaamstalige Moodle Community.

Deelnemers van de MoodleMoot Benelux Online hebben de mogelijkheid om in de leeromgeving de opnames en discussie terug te lezen, en uiteraard met elkaar in contact te blijven. 

Als bestuur gaan we op basis van onze eigen ervaringen en uiteraard de feedback bekijken hoe we de MoodleMoot Benelux in de toekomst vorm blijven geven.

Wat denk jij?

Een van de gedachtes die bij ons spelen is om 2x per jaar een evenement te doen. Online de MoodleMoot Benelux en fysiek een netwerkcafé bijeenkomst op een locatie in Nederland en Vlaanderen. Graag horen we van jullie wat jullie hiervan vinden.


We zoeken nieuwe leden voor de programmacommissie

Wil jij hier met ons over mee denken over het programma van volgend jaar? Meld je dan aan voor de programmacommissie 2021 via de onderstaande knop.

Elk jaar kiezen we maximaal 4 programmacommissie leden. Alle bijeenkomsten zijn online en we starten vanaf eind november met introductie sessie.

Warme groet,
Stichting Mnet Benelux 

Gemma Lesterhuis 
Voorzitter