Meteen naar de inhoud

Oproep voor presentaties MoodleMoot Benelux maart 2021

Deze oproep voor presentaties is gericht aan de Nederlandstalige Moodle community. Jouw bijdrage bepaalt hét succes van onze MoodleMoot.

Op 16 maart 2021 staat namelijk de volgende online Moodlemoot gepland. En wij willen altijd iedereen de gelegenheid geven om een presentatie over Moodle en gerelateerde onderwerpen te geven. De online MoodleMoot Benelux is de plek om andere te inspireren of jouw vraag, idee of suggestie te pitchen!

We snappen als je eerste reactie is dat dit toch wel heel kort op de vorige editie is. Maar hier hebben we een reden voor. Onze planning is namelijk om de MoodleMoot Benelux altijd in het voorjaar te organiseren. Zo houden we de mogelijkheid open om ook in het najaar – als er interesse is- een kort seminar te organiseren.

Vertel jouw verhaal

Met 16 maart op de agenda, houdt het in dat Stichting Mnet Benelux weer op zoek gaat Moodlelaars die graag hun verhaal willen vertellen. Voor het komend jaar hebben wij maar liefst drie categorieën om op in te schrijven.

Categorie 1: Een presentatie van 30 minuten

Dit mag gaan over een onderwerp naar eigen keuze, echter moet het wel Moodle gerelateerd zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Jullie Moodle implementatie traject
  • Een terugblik op het de veranderingen bij rondom de AVG of lessen geleerd door de COVID-19 situatie
  • Het gebruiken van Moodle Competentie Framework.
  • Gamification in Moodle en hoe heb je het toegepast
  • Aanbieden van trainingen in Moodle via LTI en/of betaalmodules
  • Hoe ziet jullie leeromgeving eruit, hoe je heb je het aangepakt of wellicht juist wat zou je anders willen.

Categorie 2: Een workshop van twee uur

Neem andere Moodlelaars mee in jouw Moodle wereld door ze tips en tricks te geven in het werken met Moodle en ze zelf aan de slag te laten.

Veel gevraagde onderwerpen zijn:

  • Werken met H5P in Moodle
  • Hoe pak je het toetsen van kennis aan in Moodle
  • Waar let je op bij het ontwerpen en ontwikkelen van je leercontent

Categorie 3: Jouw Moodle pitch

Pitch in 10 minuten tijd jouw Moodle suggestie, idee of oplossing. Uiteraard krijg je van ons de gelegenheid voor feedback van aanwezigen.

Meld jouw bijdrage aan voor 21 januari 2021

Of je het nu leuk vind om andere te inspireren of je bent op zoek naar feedback, meld jouw bijdrage dan voor 21 januari 2021 bij ons aan. Uiteraard krijgen alle presentators gratis toegang tot het evenement.

Wil je meer weten?

Ga dan naar onze pagina: Spreken tijdens de MoodleMoot Benelux of neem met ons contact op.