Meteen naar de inhoud

Moodle voor zelfstandige professionals – MoodleMoot Benelux Online 2021

Moodle voor zelfstandige professionals is het onderwerp dat Petra Aartsen naar ons instuurde.

Bij haar aanmelding gaf ze aan dat het leren gebruiken van alle mogelijkheden van Moodle een leerpad is dat niet logisch verloopt. 

“Het duurt langer dan je zou willen en je komt steeds weer dingen tegen die op meerdere manieren aangepakt kunnen worden. Al die mogelijkheden van Moodle maken het er soms niet makkelijker op.” 

Vanuit Guides Online willen Petra en haar collega’s hier verandering in brengen. Ze maken gebruik van hun eigen Moodle leeromgeving: Diglo (kort voor DIGigitale LeerOmgeving) waarin een template is gemaakt voor zelfstandig trainers en coaches die wel de kracht van Moodle ambiëren, maar niet alle keuzes zelfstandig willen doen.  

Hoe ze dit doen, dat houden we uiteraard nog even voor ons, want hierover zal ze tijdens de MoodleMoot Benelux Online 2021 jullie in meenemen.

Starten met Moodle voor zelfstandig professionals is te vinden in ons programma om 10:30 uur in ruimte 1.

Ben jij een Zelfstandig Professional? En zou jij meer willen weten over hoe je Moodle kan gebruiken in jouw organisatie? Dan is deze presentatie zeker iets voor jouw.

Meld je vandaag nog aan MoodleMoot Benelux Online van 16 maart 2021.

Wist je dat als je aanmeld voor de bijeenkomst van 16 maart 2021, je gelijk toegang krijgt tot alle presentaties van de editie van 9 oktober 2020!

Tags: