Meteen naar de inhoud

Moodle op school. OK. En nu?

Moodle als digitaal leerplatform binnen het Voortgezet Onderwijs. Veelzijdig, open, voor elk wat wils en voor de leerling een zegen. De kreten zijn bekend. Moodle geeft de docent erg veel vrijheid. 

Kees Koopman, coördinator Onderwijs & ICT op zijn school, senior docent natuurkunde en eigenaar van EduSparx, laat tal van mogelijkheden en ideeën de revue passeren. Als inspiratie voor jou.

Daar doorheen geweven geeft Kees de worsteling aan met de commerciële uitgevers die met hun gesloten systemen de markt domineren, met Magister dat zo open is als Fort Knox, met Google Classroom ‘dat zo gemakkelijk is om documenten te delen’ en met docenten die het aan tijd ontbreekt om het onderwijs meer zélf vorm te geven.

Wie Kees kent, kent zijn aanstekelijk enthousiasme voor de mogelijkheden van Moodle in het onderwijs. Of eigenlijk: voor zijn leerlingen! En dat zijn er nogal wat. Onder de streep van die worsteling kom je toch weer bij Moodle uit. Maar dat zal je niet verbazen :-).

Moodle op school. OK. En nu? is te vinden in ons programma om 11.00 uur in ruimte 1. 

Ben jij docent in het VO en wil jij meer weten over ‘Moodle op school’? Dan is deze presentatie op jouw lijf geschreven. En anders ook! Meld je vandaag nog aan MoodleMoot Benelux Online van 16 maart 2021.

Wist je dat als je aanmeld voor de bijeenkomst van 16 maart 2021, je gelijk toegang krijgt tot alle presentaties van de editie van 9 oktober 2020!