StudentQuiz Empowering Students kwam op de valreep binnen. En wat een bijzondere, direct vanuit de Internationale Moodle Community!

Frank Koch, professor Business Information Technology OST, is voor mij als voorzitter geen een onbekende naam. Ik heb Frank mogen ontmoeten op MoodleMoot’s maar ken hem ook vanuit de Moodle User Association.

Vanuit de Stichting zijn wij in ieder geval blij met deze inzending, omdat het ook echter interessant om verhalen te horen over hoe Moodle in het buitenland wordt gebruikt.

De plugin StudentQuiz kun je vinden in de Moodle database en maakt het mogelijk voor studenten om hun eigen vragenbank in Moodle te maken. Het leek er even op dat de plugin in Moodle 3.9 aan de Moodle standaard toegevoegd zou worden, maar helaas in verband met beperkte capaciteit is het niet gelukt. Maar we blijven hopen.

De presentatie is in het Engels en is om 17:00 uur in Ruimte 2 te vinden in de programma.

Empower jouw studenten met de StudentQuiz! Wil je hier meer over weten? Meld je dan direct aan voor de MoodleMoot Benelux Online 2021.

Wist je dat als je aanmeld voor de bijeenkomst van 16 maart 2021, je gelijk toegang krijgt tot alle presentaties van de editie van 9 oktober 2020!