Van leervraag tot online leeroplossing Bij de Belastingdienst Academie.

Bij de Belastingdienst Academie lagen begin 2020 al plannen klaar om meer opleidingsaanbod online aan te bieden. Om Belastingdienstmedewerkers nog meer te ondersteunen in hun mogelijkheden om tijd- en locatie onafhankelijk te kunnen leren. Aansluitend bij het Academie-motto ‘Slim online waar het kan, slim offline waar het moet’.

Dat het met de uitvoering van deze plannen kort daarna zó hard zou gaan, kon toen nog niemand bedenken. Mede dankzij corona –in dit geval een positieve aanjager en versneller– lagen er eind vorig jaar al ruim 70 online toegankelijke opleidingen op de plank. Of beter: in de Digitale Belastingdienst Academie (Moodle). En dat is nog maar het begin. In de plannen voor 2021 en verder zijn online leren én online lesgeven binnen de BelastingdienstAcademie niet meer weg te denken. Voor dit jaar staan nog zo’n 400 naar online om te vormen opleidingsdagen op de wensenlijst van de Academie.

Tijdens de MoodleMoot Benelux Online op 16 maart vertelt Laurien Broekman, adviseur Leren en Ontwikkelen bij de Belastingdienst, hun lessons learned van het afgelopen jaar.

Wil jij weten welke ontwerpvragen de onderwijskundige van Belastingdienst stellen om van leervraag tot online leeroplossing te komen? En welke ingrediënten zorgen voor een online leeroplossing met effect?

Meld je vandaag nog aan MoodleMoot Benelux Online van 16 maart 2021.

Wist je dat als je aanmeld voor de bijeenkomst van 16 maart 2021, je gelijk toegang krijgt tot alle presentaties van de editie van 9 oktober 2020!