MoodleMoot 2022

De jaarlijkse Nederlandstalige MoodleMoot staat gepland op dinsdag 15 maart 2022 in Tilburg. Van 9.00 uur tot 17.30 uur zullen er diverse interactieve workshops en interessante sessies zijn over uiteenlopende Moodle producten en functionaliteiten. Het belooft een speelse editie te worden waarbij je de kans krijgt om input te geven én te ontvangen. We hebben enkele gastsprekers en sluiten af met een netwerkborrel.
Dus ben je geïnteresseerd in Moodle, ben je net begonnen of heb je al veel ervaring; dit is hét jaarlijkse Moodle event!

Inschrijven met early bird korting

Wil je voor € 99,- per ticket naar de MoodleMoot? Maak gebruik voor de early bird korting en schrijf je in vóór 15 januari 2022. Vanaf 16 januari 2022 kost een ticket € 120,-. Prijzen zijn inclusief btw. 

Deel je ervaring met leuke Moodle plugin

We zoeken Moodlelaars die tijdens de Moodle (Community) plugin track hun ervaringen willen delen m.b.t. een Moodle plugin. Het gaat om een korte presentatie van maximaal 10 minuten plus 5 minuten voor vragen voor andere docenten, onderwijskundige en contentmakers. Aan het einde van de sessie willen we 15 minuten overhouden voor vragen of een plenaire discussie.