Meteen naar de inhoud

Wordt donateur van Stichting Mnet Benelux

Draag jij Moodle een warm hart toe, en zie jij net zoals wij graag dat er een Nederlandstalige MoodleMoot is? Wordt dan donateur van de Stichting Mnet Benelux. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie met als missie ‘Elk jaar een Nederlandstalige MoodleMoot te organiseren’. Wij kunnen dit uiteraard niet zonder hulp. Er zijn 4 manieren waarop je kan bijdragen aan de Stichting Mnet Benelux. 

 1. Vrijwilliger tijdens de MoodleMoot
 2. Vriend van de stichting (privépersoon)
 3. De zakelijke donateur.
 4. Moodle dienstverlener.

Hieronder vind je de spelregels voor het donateurschap onze stichting. Als je meer uitleg over de verschillende soort, klik dan op de pijltje er zal een toelichting uitklappen. Wil je het liever op papier? Dat kan, klik dan hier.

SoortBijdrage per jaarTegenprestatie
Vrijwilliger
Als vrijwilliger krijg je gratis toegang tot het evenement, we kunnen maximaal 5 plaatsen hiervoor reserveren.

Je kan je als vrijwilliger opgeven via het contactformulier, we willen je vragen om in het berichtveld een korte motivatie te schrijven over jouw reden om ons te helpen. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op, om door te spreken waar je ons wel of niet bij kan helpen.

De regel die we hanteren is: wie eerst komt wie het eerst maalt. We zullen op deze site vermelden wanneer er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. 

vrijwilligerswerkVrij toegang tot het evenement.
Vriend van de Stichting
Een vriend van de Stichting is een privé persoon die de Stichting Mnet Benelux met behulp van een kleine financiële bijdrage een steuntje in de rug wil geven.

Je meldt je aan als Vriend van de Stichting via het onderstaande formulier. Na betaling van de inleg van € 50,-, ontvang je van ons een eenmalige kortingscode van € 25,- . Deze kortingscode mag je zelf óf iemand anders laten gebruiken voor het inschrijven op het evenement. Heb je al aangemeld voor het evenement? Laat ons dat dan direct bij aanmelding weten, dan overleggen we even hoe de korting terugkomt naar je.

€ 50,-10% korting op het evenement in 2021.
Zakelijke donateurs
Een zakelijke donateur zijn partijen die bijvoorbeeld scholen en organisaties die Moodle inzetten voor het leren. Maar een zakelijke donateur kan ook een bedrijf zijn die bijvoorbeeld onderwijskundige ondersteuning geven of Moodle plugins maakt. Dit mogen ook donateurs zijn die wellicht zelf niet werken met Moodle, maar toch op een of andere manier met Moodle in aanraking komen. Kortweg, de zakelijke donateur is iedereen die op een zakelijke wijze de Stichting Mnet Benelux wil ondersteunen in hun missie.

Zakelijke donateurs ontvangen na aanmelding via het onderstaande formulier en betaling van € 250,- twee persoonlijke kortingscode van € 25,-. Deze kortingscodes zijn inzet voor hun medewerkers maar ook bijvoorbeeld voor relaties.
€ 250,-2x 10% korting op het evenement in 2021.
Zakelijk dienstverlener +

Na aanmelding via het onderstaande formulier en betaling van € 750,- zullen wij als Stichting Mnet Benelux:
Op basis van het aantal medewerkers dat is opgegeven, het aantal kortingscodes van € 25,- verschaffen. 
Na ontvangst van het logo van de organisatie, zorgen dat deze op een prominente plaats op de website https://mnet.nl/ komt te staan.
€ 750,-10% korting op het evenement per medewerker.

Logo op de site van Stichting Mnet Benelux.
Veel gestelde vragen

Kan ik deze informatie ook downloaden?


We hebben de informatie in twee talen beschikbaar:

Wat wordt van je verwacht als vrijwilliger op de dag zelf?

We verwachten van onze vrijwilligers dat ze maximaal 1,5 uur voor aanvang van het evenement aanwezig zijn op de locatie.

We starten de dag uiteraard met een briefing over hetgeen wat van jouw verwacht wordt. Dit kan van allerlei hand en span diensten zijn denk aan:

 • Ondersteuning bij de opbouw.
 • Het op weg helpen van sponsoren. 
 • Bij de registratie en ontvangst van onze gasten. 
 • Als fotograaf. 
 • Ondersteuning bij de workshops, denk aan het bewaken van de tijdlijn en dat onze gasten tijd hebben om hun vragen te stellen aan de sprekers. 
 • Coördinatie werkzaamheden met de locatie. 
 • De wegwijzer van onze gasten naar bijvoorbeeld de EHBO. 

Je kunt uiteraard vooraf aangeven waar je denkt het beste te kunnen helpen. 

Kan ik het evenement ook sponsoren?

Je hoeft géén donateur te zijn om de MoodleMoot Benelux te sponsoren. Organisaties die een Moodle dienst verlenen en géén gecertificeerd Moodle Partnerschap hebben mogen niet naar voren treden als sponsor van het evenement. Het is tevens niet toegestaan om een ander LMS systeem dan Moodle te promoten op het evenement.

Heb je interesse om naast en/of enkel sponsor te worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe meld ik me aan als donateur?

Je meldt je aan als donateur door het onderstaande formulier in te vullen. Of door jezelf bij inschrijving te registreren als donateur.

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger op het evenement?

Je meldt je aan als vrijwilliger door het contactformulier in te vullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op.


Aanmelden als donateur van Stichting Mnet Benelux