Goud sponsor – OpenEdu

OpenEdu zet zich al sinds 2008 in om lerende organisaties in het onderwijs en daarbuiten te helpen met innovatieve oplossingen voor blended en online leren. Als gecertificeerd Moodle Partner en Mahara Business Partner helpt OpenEdu klanten in Nederland, België en de Cariben optimaal gebruik te maken van onder meer leeromgeving, portfolio en virtual classroom.

http://openedu.nl/

Het OpenEdu team bestaat uit developers, designers, consultants en trainers die vanuit hun kantoor in Eindhoven samenwerken met verschillende scholen in het VO, MBO en HO, en bovendien verschillende grote en kleine zakelijke opleiders.

OpenEdu werkt exclusief met open source technologie, op basis van open standaarden, met als uitgangspunt dat onderwijstechnologie als nutsvoorziening moet kunnen worden gebruikt: beschikbaar en betaalbaar ongeacht de omvang van de organisatie, het aantal gelijktijdige gebruikers of de benodigde opslagruimte.

Tijdens de MoodleMoot Benelux 2021 zal lead consultant en gecertificeerd MEC facilitator Joost Elshoff een presentatie geven over toetsen en beoordelen in en met Moodle. Daarbij gaat hij in op de vraagstukken en uitdagingen waar onderwijsorganisaties het afgelopen jaar mee te maken hebben gehad en bespreekt hij good practices om toekomstbestendig te toetsen.

Meld je aan voor de MoodleMoot Benelux voor de presentatie van onze Goud Sponsor OpenEdu.