Programma- en marketingcommissie 2022

Ook dit jaar willen weer een aantal Moodlelaars meewerken in de programma en marketingcommissie. Met trots presenteren we beide commissies die onder leiding staan van Gemma (programmacommissie) en Arnout (marketingcommissie).

Programmacommissie

Peter Haasdijk

Eigenaar van Profidor, een organisatie adviesburo actief in diverse branches.

Met het merk Labby® wil Profidor plaats- en tijdonafhankelijk werken voor iedereen bereikbaar maken.

Voor betrokken medewerkers, kostenbesparing en continuïteit.

  • Volledig ontzorgen van HR bij inwerkprogramm’s. Consultancy, ontwerp en implementatie.
  • Plaats- en tijdonafhankelijk leren (Moodle, Pluvo).
  • Veilig digitaal vergaderen of overleggen op je eigen server.

Sebastian Berm

Directeur van Sebsoft BV, een dienstverlener die o.a. uitbreidingen voor Moodle en Totara ontwerpt en bouwt.

Inmiddels, na meer dan 15 jaar bestaan, ervaring met uitbreidingen voor bijna alle sectoren en met diverse Moodle Partners in landen over de hele wereld samengewerkt.

Kortom, een technische partij die realiseert wat nodig is en ondertussen druk bezig is met BigBlueButton voor veel partijen.

Daarnaast diverse jaren actief geweest als bestuurslid van Ned-Moove.

Katrien Bernaerts

Katrien Bernaerts

Ik werk sinds 2021 als aanspreekpunt ICT-competenties bij het Kenniscentrum Digisprong.  Het kenniscentrum is gehuisvest binnen het Departement Onderwijs en Vorming.

Daarvoor werkte ik als coördinator van Toll-net.  Ik ben mijn loopbaan begonnen als leraar en e-learning coördinator in het volwassenenonderwijs, waar ik in 2004 gestart ben met Moodle.

Het Kenniscentrum Digisprong  maakt actief gebruik van Moodle als leeromgeving en brengt de moodle gebruikers in Vlaanderen 3 x per jaar samen.

Robert van Oosten

Robert van Oosten

Hoi, ik ben Robert van Oosten
Ik ben van oorsprong econoom en economisch socioloog. Ben getrouwd en heb 6 kinderen en 7 kleinkinderen. Opgegroeid in ’t Gooi, gestudeerd in Amsterdam, en woon al lang in het mooie Twente.

In mijn werk heb ik al veel functies gehad. Docent, Leerplanontwikkelaar, Didacticus, Educatief auteur, Educatief uitgever, Directeur (en mede-eigenaar) van tal van ondernemingen, Adviseur en ben nog steeds zelfstandig ondernemer, zie o.a. academicstore.nl 

De rode draad hierbij is dat ik voortdurend streef naar nieuwe mogelijkheden. Samen proberen situaties te verbeteren, meestal vanuit innovatieve concepten. Daarom vind ik het initiatief van de Stichting Mnet Benelux mooi, en probeer ik hier wat aan bij te dragen. Blended learning, Community building, Nieuwe Interactieve Media Concepten spelen hierbij vaak een belangrijke rol.

Moodle ken ik sinds een jaar of tien, ik maak hier sinds ong. 7 jaar ook actief gebruik van bij diverse initiatieven, bedrijven en projecten. Ik ben geen technisch specialist, wel een educatief concept ontwikkelaar en community builder. Mede daarom vind ik de missie en de doelstellingen van Stichting MNET BENELUX erg mooi en inspirerend.

En wil ik graag waar nodig en mogelijk, een bijdrage leveren via een (beperkte) inbreng in de Programma Commissie.

Marketingcommissie

Menno Altena

Menno Altena

Tijdens mijn lerarenopleiding kwam ik in contact met Moodle en sindsdien ben ik gefascineerd geraakt door het platform.

In mijn huidige baan als ELO-beheerder houd ik mij, nu zo’n tweeënhalf jaar, iedere dag bezig met het programma. Het mooie aan Moodle vind ik dat het community-based en continu in ontwikkeling is.

Dit jaar houd ik mij bezig met de marketing voor de MoodleMoot van 2022. 

Ine van Bussel

Onderwijskundige en enthousiaste Moodelaar.. Tot 1 september 2019 werkzaam bij de Nederlandse Belastingdienst. De BelastingdienstAcademie maakt al jarenlang gebruik van Moodle. Als onderwijskundige heb ik veel leertrajecten ontwikkeld, met Moodle als LMS.